Diensten

Bij Vrijbloed kunt u terecht voor een groot aantal diensten. Dankzij een modern en uitgebreid wagenpark zijn wij in staat onze relaties te helpen met de transport van materialen en machines. Maar ook verrichten wij vele werkzaamheden tijdens projecten in de wegenbouw of andere sectoren. Of het nu gaat om een grootschalig wegenbouwproject of een kort project: we nemen u graag het werk uit handen. Ook als u op het laatste moment contact met ons opneemt, doen wij ons uiterste best om u van dienst te zijn.

Vrijblijvend advies?

knijperauto

Dode Hoek Training

Transportwerkzaamheden

Voor verschillende transportwerkzaamheden bent u bij Vrijbloed aan het juiste adres. Als transportbedrijf in de wegenbouw beschikken wij over een uitgebreid en modern wagenpark. Afhankelijk van uw werkzaamheden en wensen leveren wij diensten, zoals bulktransport of diepladertransport. Dit zijn uiteraard slechts enkele van onze transportwerkzaamheden.  

Bepaalde voertuigen zijn uitgerust met een autolaadkraan, maar dit is niet bij alle vrachtwagens of machines het geval. Voor de voertuigen zonder autolaadkraan kunt u bijvoorbeeld een shovel of mobiele kraan huren om te laden en lossen.  

Naast de transportwerkzaamheden richten wij ons in de winter tevens op gladheidsbestrijding; in ons wagenpark bevinden zich strooiwagens en sneeuwschuivers met verschillende capaciteiten. 

Materiaal verhuur

Naast de verhuur van vrachtwagens en machines leveren wij ook materialen aan onze relaties. Denk hierbij aan rijplaten, loopschotten of dragline schotten. Ook kunt u bij Vrijbloed boombeschermers huren om te voorkomen dat bomen beschadigen bij wegwerkzaamheden. Al deze materialen kunnen we met behulp van onze eigen voertuigen aanvoeren, plaatsen en afvoeren. 

We denken graag met onze relaties mee om oplossingen op maat aan te bieden. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen tijdens een project? Neem dan gerust contact met ons op.