Zand kopen voor de wegenbouw

Zand is een veelgebruikt product in de wegenbouw. Bij Vrijbloed is het niet alleen mogelijk om zand te kopen, maar u kunt ook voordelig het zand laten leveren door één van onze vrachtwagens. Op deze manier transporteren we het zand, los of in Big Bags, naar de gewenste locatie en nemen we u nog meer werk uit handen.

Toepassing van zand in de wegenbouw

In de wegenbouw wordt zand voornamelijk gebruikt als de ondergrond voor verharding zoals asfalt of bestrating. Zand biedt namelijk stabiliteit en is waterdoorlatend: twee factoren voor een goede ondergrond.

Verschillende soorten zand

Er zijn verschillende soorten zand verkrijgbaar. Denk hier bijvoorbeeld aan aan straatzand, brekerszand of ophoogzand. Alle soorten zand hebben hun eigen kenmerken, zoals structuur, grootte en kleur. Deze specifieke eigenschappen zorgen ervoor dat er voor ieder project in de wegenbouw wel een geschikt soort zand is. Laat u door ons informeren over de beste soorten zand voor uw projecten.

Transport en levering door Vrijbloed

Bent u op zoek naar zand voor een specifiek project in de wegenbouw? Bij Vrijbloed beschikken we over vrachtwagens die het zand naar uw gewenste locatie kunnen transporteren. We leveren zand in iedere gewenste hoeveelheid en u kunt het zand op aanvraag ook in Big Bags ontvangen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en ontdek op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Zand kopen?