Werken bij Vrijbloed

Sinds 1959 is Vrijbloed Transport actief in de wegenbouw en ondertussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in deze sector. Dit is onder meer te danken aan de ruim 140 chauffeurs die werkzaam zijn bij het transportbedrijf. We zetten ons bij Vrijbloed dagelijks in om ons werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren. Naast veiligheid en kwaliteit vinden we ook flexibiliteit belangrijk. Dankzij onze platte organisatiestructuur en korte lijntjes kunnen wij snel handelen. Zo kunnen we relaties ook bij korte projecten of spoedgevallen onze producten en diensten aanbieden. 

Bij Vrijbloed zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk de onderstaande vacatures en stageplekken. Denk je goed bij ons te passen, maar staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan via een open sollicitatie contact met ons op. 

Vacature Stage Grondwerker

Dit zijn wij

Bij Vrijbloed hechten we veel waarde aan veiligheid, flexibiliteit en kwaliteit. We werken in risicovolle situaties, maar voeren onze werkzaamheden uit aan de hand van hogere veiligheidsmaatregelen dan wettelijk zijn vastgesteld. Dankzij deze hogere veiligheidsmaatregelen hebben onze chauffeurs tijdens hun werkzaamheden een beter zicht op medeweggebruikers, waardoor de kans op ongelukken afneemt. 

We werken niet alleen veilig, maar stellen ons ook flexibel op. Door de flexibele inzetbaarheid van onze vakbekwame mensen kunnen wij vele werkzaamheden overnemen van onze relaties. We voeren niet alleen grootschalige of langdurige werkzaamheden uit, maar helpen ook bij kleine projecten of spoedgevallen.  

Hier zijn wij naar op zoek

Bij Vrijbloed zijn we altijd op zoek naar doorpakkers met een interesse in de wegenbouw. We bieden onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen of door te groeien in het bedrijf. Ben je ambitieus en heb je een zelfstandige houding? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Heb je vragen over werken bij Vrijbloed of een specifieke functie? Neem dan contact op met André Vrijbloed op 023-5164551.

Open Sollicitatie

Werken bij Vrijbloed maar staat jouw gewenste functie er niet bij? Doe dan een open sollicitatie via het formulier hieronder.