Contact met Vrijbloed

Wilt u in contact komen met Vrijbloed? Dan vindt u op deze pagina onze contactgegevens.

Vrijbloed Haarlem

Vrijbloed Haarlem

Tel: 023 516 4500
Adres: Wateringweg 66, 2031 EJ Haarlem
Email: info@vrijbloedtransport.nl
Locatie: Hoofdkantoor
vrijbloed lijnden

Vrijbloed Lijnden

Tel: 023 516 4500
Adres: Raasdorperweg 88, 1175 KX Lijnden
Email: info@vrijbloedtransport.nl
Locatie: Voertuigopslag
Nieuw Vennep

Vrijbloed Nieuw Vennep

Tel: 023 516 4500
Adres: Luzernestraat 96, 2153 GN Nieuw-Vennep
Email: info@vrijbloedtransport.nl
Locatie: Puininname

Over onze locaties

Op de locatie in Haarlem bevindt zich het hoofdkantoor van Vrijbloed Transport BV. Vrijbloed Haarlem is het bezoekadres voor leveranciers en klanten. Vanaf deze locatie worden alle werkzaamheden van het familiebedrijf gecoördineerd. Daarnaast staat hier ook de betonmolen. Op bestelling kan hier Stelspecie, Stampbeton en Spramex worden afgehaald of geleverd. 

In Nieuw-Vennep bevindt zich de opslag voor bestrating en betongranulaat. Op deze Vrijbloed locatie wordt gebakken en betonnen bestrating, mengpuin en betonpuin ingenomen. Ook beschikken we op deze locatie over een (digitale) weegbrug voor vrachten via GRIP en papieren begeleidingsformulieren. 

Hoe kunnen we u helpen?

Met meer dan 40 producten en diensten en ruim 130 vrachtwagens beschikt Vrijbloed Transport BV over een breed aanbod. Zo verhuren we vrachtwagens en materieel, zoals knijpers en container auto’s, voor de wegenbouw en zijn we een toeleverancier van betongranulaten voor de betonindustrie. 

Het is bij ons niet alleen mogelijk om al voor één uur een vrachtwagen te huren, zelfs als u ’s avonds of vlak voor aanvang van de werkzaamheden belt, doen wij er alles aan om u het werk uit handen te nemen. Als familiebedrijf hechten we er veel waarde aan om onze relaties snel en adequaat te helpen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen graag op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. 

Neem contact op!