Draglineschotten huren bij Vrijbloed

Bent u op zoek naar een manier om uw bouwterrein of werkplaats begaanbaar te houden voor zware machines? Draglineschotten bieden een tijdelijke verharding en kunnen zelfs onder zware belasting zorgen voor een goede krachtsverdeling, dankzij de combinatie van hardhout en staal. Ontdek de verschillende mogelijkheden van de verhuur van draglineschotten bij Vrijbloed 

Mogelijkheden met draglineschotten

Draglineschotten zijn op diverse manieren inzetbaar. Ze worden onder meer gebruikt als kraanbaan of als tijdelijke toegangsweg voor (zwaar) bouwverkeer. De draglineschotten zorgen voor een goede drukverdeling op de ondergrond, waardoor ze ook tegen zware belasting bestand zijn. Door de verschillende beschikbare afmetingen en diktes kunt u voor ieder project geschikte draglineschotten huren. 

Stalen en azobe schotten huren

De draglineschotten bij Vrijbloed zijn gemaakt van staal en een bepaald soort hardhout; azobe hout. De combinatie van staal en hardhout geeft de schotten de mogelijkheid om de druk van zware belasting te verdelen, in plaats van door te buigen. Hoewel draglineschotten voornamelijk worden ingezet als tijdelijke verharding voor zware machines, kunnen ze ook dienen als (tijdelijk) dak van opbergboxen.  

Draglineschotten huren bij Vrijbloed

Voor zowel kleine als grote projecten heeft Vrijbloed de gewenste hoeveelheid draglineschotten beschikbaar. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen wij azobe draglineschotten leveren in verschillende diktes en lengtes. Zo hebben we draglineschotten met een dikte van 15 tot en met 20 centimeter dikte en een lengte tussen de 3 en 9 meter.  

We beschikken bij Vrijbloed over vrachtwagens en machines die de draglineschotten kunnen aanvoeren, plaatsen en afvoeren. Op deze manier nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de beste oplossing.  

Draglineschotten huren?