Boombeschermers huren bij Vrijbloed

Boombeschermers zijn een geschikte oplossing om te voorkomen dat bomen beschadigd raken tijdens werkzaamheden in de wegenbouw. Bent u op zoek naar een manier om bomen te beschermen tijdens uw project in de wegenbouw? Lees verder om meer te ontdekken over de mogelijkheden. 

Waarom boombescherming huren?

Om bomen te beschermen tijdens projecten in de wegenbouw kan er gebruik worden gemaakt van boombescherming. Deze bastbeschermers voorkomen beschadigingen aan een boom tijdens (weg)werkzaamheden. Deze bescherming is ook inzetbaar op een andere manier; de boombeschermers kunnen namelijk ook rondom lantaarnpalen worden bevestigd om schade tegen te gaan.  

Geen beschadigingen door werkzaamheden

Het belangrijkste doel van boombeschermers is voorkomen dat bomen (en lantaarnpalen) beschadigd raken tijdens wegwerkzaamheden. Boombeschermers worden rondom de boom aangebracht en vastgezet met een staalband. Deze staalband heeft meerdere functies. Zo geeft de band maximale stevigheid aan de boom, terwijl hij tegelijkertijd zorgt dat de stamommanteling niet wordt gestolen. Indien nodig kan er een extra stootrand worden geplaatst om nog meer bescherming te geven aan de boom 

Boombescherming huren in de praktijk

U kunt bij Vrijbloed boombeschermers huren met een lengte van 2 of 3 meter. Is het niet voldoende om met één boombeschermer te werken, aangezien de boom te dik is? Dan kunnen er per boom ook meerdere beschermers worden aangebracht. Voor zowel kleine als grote projecten beschikken we over voldoende boombeschermers; de bescherming is in iedere gewenste hoeveelheid te huur.  

We beschikken over voertuigen en machines om de boombeschermers te transporteren, plaatsen en weer af te voeren. Zo nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen. Bent u benieuwd op welke manier Vrijbloed u kan helpen met uw project(en)? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan samen met u op zoek naar de juiste oplossing.  

Zelf boombescherming huren?