Vrachtwagen trailer huren

Bent u voor een (groot) project in de wegenbouw op zoek naar een manier om materiaal te vervoeren over grote afstand? Een vrachtwagen trailer is inzetbaar voor kleine én grote projecten, en kan materialen als grind, zand, asfalt, bulk of stenen over een grote afstand transporteren. 

Mogelijkheden met vrachtwagen trailer

Hoewel een vrachtwagen met trailer kan worden ingezet voor verschillende werkzaamheden, wordt de wagen het meest verhuurd aan aannemers van grootschalige projecten in de wegenbouw. De vrachtwagen trailers van Vrijbloed beschikken over het grootst mogelijke laadvermogen, wat één van de redenen is waarom de wagens geschikt zijn voor grote projecten. 

Onze trailers zijn relatief wendbaar en kunnen zowel lange afstandsritten als stedelijk transport verrichten. Het gaat hier onder meer om het vervoer van zand, grind, asfalt en bulk. De trailer kan ook ingezet worden voor het transport van puin, slib en stenen. 

Flexibel maar veilig werken

Het is mogelijk om een vrachtwagen trailer te huren voor kleine projecten. Zo kunt u de vrachtwagen met trailer al voor één uur huren. Daarnaast denken we graag met u mee. Bent u op zoek naar een vrachtwagen trailer voor asfalttransport? Dan kunnen wij de trailer leveren met een hoge kwaliteit isolatie om het asfalt op temperatuur te houden. 

Flexibel zijn richting onze relaties is niet onze enige kernwaarde. Ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. De wegenbouw is een risicovolle sector, maar bij Vrijbloed scoren we goed op schadereductie. We voldoen aan hogere veiligheidsmaatregelen dan wettelijk is opgelegd. Door het gebruik van dode hoek-strepen en speciale camera’s wordt het zicht van de chauffeur vergroot en vermindert het risico op ongelukken met fietsers en voetgangers.  

Transport over grote afstanden

Wanneer u een vrachtwagen trailer wilt huren bij Vrijbloed heeft u de keuze uit 2 of 3 assen, voor zowel de trekker (vrachtwagen) als de oplegger (trailer). De gehele trekker oplegger combinatie bestaat hierdoor uit 4 tot 6 assen.  

Meestal is er slechts één as aangedreven van de vrachtwagen met trailer, waardoor deze niet geschikt is om over onverharde ondergrond te rijden. De vrachtwagen met trailer is vooral geschikt voor het transport over grote afstanden, mede dankzij het grote laadvermogen. De vrachtwagen met trailer wordt vaak verhuurd voor grote projecten, bijvoorbeeld om zand, asfalt of grind te rijden voor snelwegen. Maar door zijn relatieve wendbaarheid is de trailer ook inzetbaar in stedelijk gebied. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Bij Vrijbloed geven we u graag advies over de verschillende optie 

Zelf een vrachtwagen met trailer huren?