Materieel

In het moderne en uitgebreide wagenpark van Vrijbloed bevinden zich vrachtwagens en machines die inzetbaar zijn tijdens vele werkzaamheden. Denk hierbij aan het uitvoeren van transportwerkzaamheden over grote afstanden, op locatie of off-road. Maar ook vindt u bij Vrijbloed geschikte machines voor de vele projecten in de wegenbouw of andere werkgebieden. Op deze manier nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen.

Vrijblijvend advies?

De juiste hulp bij projecten in de wegenbouw

Voor veel transportwerkzaamheden en andere projecten kunt u bij ons materieel huren. Afhankelijk van de werkzaamheden zoeken we samen met u naar de beste manier om uw project uit te voeren.  

Als u kiest voor Vrijbloed, kiest u voor veiligheid. Ons wagenpark is modern en voldoet aan hogere veiligheidsmaatregelen dan wettelijk is opgelegd. We werken enkel met het beste materieel en door het toepassen van enkele bovenwettelijke maatregelen, zoals dode hoek-stickers en camera’s rondom de vrachtwagens, vergroten we het zicht van onze chauffeurs. Zo verkleinen we de kans op ongelukken met medeweggebruikers. 

Bent u op zoek naar een machine die hulp biedt tijdens een project in de wegenbouw? Of zoekt u naar een manier om uw (losse) materialen te vervoeren? Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen we u met verscheidene werkzaamheden helpen. We bespreken graag de manieren waarop we u werk uit handen kunnen nemen. We helpen u graag met het vervoer en de uitvoering van grote of kleine projecten; u kunt al vanaf één uur materieel bij ons huren.