Vrachtwagen oplegger huren

Een vrachtwagen oplegger kan voor verschillende werkzaamheden worden gehuurd. Zo wordt de oplegger vaak gebruikt om materialen naar omvangrijke projecten te transporteren. De vrachtwagen met oplegger wordt ook gehuurd door aannemers om bestratingsmaterialen en ander materieel te vervoeren en af te leveren.  

Oplegger met autolaadkraan

De vrachtwagen met oplegger is voorzien van een autolaadkraan, die zich op de platte trailer bevindt. In het wagenpark van Vrijbloed staan opleggers met kranen van verschillende capaciteiten, tot wel 70 ton/meter. De oplegger wordt gehuurd om ondersteuning te bieden bij verschillende werkzaamheden, waaronder: 

  • Het transport van bestratingsmateriaal 
  • Het vervoer van rijplaten, dragline schotten en loopschotten 
  • Het vervoer van (tijdelijke) barriers of (tijdelijke) vangrail 
  • Het transport van materiaalcontainers 

Deze vrachtwagens worden vaak ingezet als transportmiddel bij grote projecten, zoals evenementen. 

Capaciteiten van de oplegger

De opleggers in het wagenpark van Vrijbloed zijn inzetbaar bij verschillende werkzaamheden. Aannemers in de wegenbouw maken gebruik van deze vrachtwagens, maar ook tijdens omvangrijke projecten in de evenementensector worden opleggers ingezet. De oplegger transporteert materieel, zoals rijplaten, dragline schotten en bestratingsmateriaal. 

De autolaadkraan die aanwezig is op de platte trailer zorgt ervoor dat er geen aparte shovels nodig zijn tijdens het laden en lossen.  

Flexibel en veilig materiaal vervoeren

De opleggers bij Vrijbloed worden vaak per levering verhuurd aan aannemers van projecten. Het kan hier gaan om grote, omvangrijke projecten, maar ook voor kleinere projecten biedt Vrijbloed zijn diensten en producten aan.  

Flexibiliteit is niet de enige kernwaarde van Vrijbloed, ook veiligheid is belangrijk in de sector waarin wij werkzaam zijn. Onze opleggers voldoen, net als al ons materieel en producten, aan hogere veiligheidsmaatregelen dan wettelijk nodig is. Dankzij speciale camera’s en dode hoek-strepen op de oplegger wordt het zicht van onze chauffeurs vergroot, waardoor het risico op ongelukken met andere weggebruikers afneemt. Ondanks dat we risicovolle werkzaamheden verrichten, zijn wij in staat om het aantal schades te beperken tot een minimum.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een vrachtwagen met oplegger te huren? Dan kunt u contact met ons opnemen. We bespreken graag hoe wij u werk uit handen kunnen nemen. 

Zelf een vrachtwagen met oplegger huren?