Containerwagen huren

Heeft u voor een project een container op locatie nodig? U kunt zowel voor kleine als grotere projecten een container huren, die wij met behulp van een containerwagen bij u afleveren. Zo nemen wij u het vervoer van zand, grind, asfalt of bulk uit handen.  

Mogelijkheden verhuur containerwagen

In het wagenpark van Vrijbloed bevinden zich meerdere containerauto’s die ervoor zorgen dat de containers op locatie worden afgeleverd. Een containerwagen beschikt over een afzetbare laadbak, die met behulp van een afzetsysteem of laadarm wordt neergezet. Afhankelijk van de grootte van de container en de locatie worden er diverse containerwagens ingezet: 

  • Leverbaar met 3 of 4 assen 
  • Leverbaar met of zonder off-road toepassing 
  • Ook overdrukunits voor sanering beschikbaar 

U bepaalt zelf voor welke periode u een container en containerwagen huurt bij Vrijbloed. Dit kan voor een klein project zijn, waarbij het niet nodig is om een volledige vrachtwagen te huren. Maar de container kan ook voor een wat langere periode op locatie staan. Met behulp van een containerwagen wordt de container dan afgeleverd en opgehaald. 

Veiligheid staat voorop

Wanneer u voor deze dienst van Vrijbloed kiest, weet u zeker dat de containerauto aan alle veiligheidsmaatregelen voldoet. Dankzij de toepassing van dode hoek-strepen en speciale camera’s op de containerwagen verbeteren we het zicht van onze chauffeurs. Zo verminderen we het risico op ongelukken met medeweggebruikers. 

Geschikt voor diverse projecten

Containers bij Vrijbloed worden veelvuldig verhuurd aan aannemers met kleinere projecten. Bij deze projecten is er te weinig afval voor een volledige vrachtwagen, waardoor er gekozen wordt om een container in te zetten. Voor het laden en lossen van de containers moet er gebruik worden gemaakt van een shovel of kraan, aangezien de container niet zelfladend is. 

Door de inzet van containerwagens levert Vrijbloed de verhuurde containers af bij zowel kleine als grootschalige projecten. Naast het vervoer van afvalcontainers wordt de containerwagen ook veel ingezet voor het transport van zand, grind, asfalt en bulkvervoer. 

Wilt u weten waar de containerwagens van Vrijbloed u bij kunnen helpen? Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.  

Zelf een containerwagen huren?