Stelspecie kopen bij Vrijbloed

Stelspecie is een veelvuldig gebruikt betonproduct in de wegenbouw en met name bij het straatwerk. Wilt u stelspecie kopen bij Vrijbloed? Dan kunt u dit product afhalen op onze locatie in Haarlem of laten transporteren naar een gewenste locatie door één van onze vrachtwagens.

Toepassing van stelspecie

In de wegenbouw wordt stelspecie voornamelijk gebruikt voor straatwerk. Het betonproduct dient als funderingslaag en zorgt voor stabiliteit achter trottoirbanden of een goede hechting onder opsluitbanden. Dankzij de stelspecie verzakken of verschuiven de opsluit- en trottoirbanden minder snel.

Productie van stelspecie

Bij Vrijbloed produceren we zelf de stelspecie. Stelspecie is in feite gestabiliseerd zand en bestaat uit zand, cement en toeslagstoffen. De verhouding van deze grondstoffen is afhankelijk van de toepassing van het betonproduct. We maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen. Om een product te leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit, produceren we de stelspecie zo kort mogelijk voor levering.

Levering en transport van stelspecie door Vrijbloed

U kunt de stelspecie afhalen op onze locatie in Haarlem, maar we kunnen de stelspecie ook naar een gewenste locatie transporteren met een knijperauto of andere vrachtwagen. U kunt bij Vrijbloed stelspecie kopen in iedere gewenste hoeveelheid en voor verschillende toepassingen. Bent u benieuwd op welke manier wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stelspecie kopen?