Bestrating palletteren

Het palletteren van bestrating maakt het een stuk eenvoudiger om bruikbare stenen te recyclen in de wegenbouw. Bij handmatig palletteren worden de stenen handmatig op pallets gestapeld en klaargemaakt voor hergebruik. Kapot bestratingsmateriaal kan door Vrijbloed worden afgevoerd en verwerkt tot nieuwe grondstoffen. 

Voordelen van bestrating handmatig palletteren

Het handmatig palletteren van bestrating heeft enkele voordelen. Zo kunnen we de stenen in ieder gewenst verband stapelen, zodat u de bestrating ook machinaal kan aanbrengen. We verwerken enkel goede stenen op de pallets. Kapot materiaal wordt als puin afgevoerd. 

Machinaal aanbrengen van bestrating

Het is bij Vrijbloed mogelijk om bestrating op meerdere manieren klaar te maken voor hergebruik: handmatig palletteren, machinaal palletteren en handmatig pakketteren 

Tijdens handmatig palletteren worden de gebruikte stenen op pallets gestapeld en geseald, zodat de stenen niet van de pallets vallen. De stenen zijn in ieder gewenst verband te stapelen, waardoor de bestrating tijdens uw project ook machinaal kan worden aangebracht. 

Pallets van bruikbare stenen

Bij de inname van bestrating worden enkel de bruikbare stenen verwerkt op de pallets. Kapot materiaal kan door Vrijbloed als puin worden afgevoerd en worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen. De pallets met stenen zijn ongeveer 120x90x100 cm en wegen maximaal 2000 kg. Hoeveel vierkante meter aan stenen op een pallet past, is afhankelijk van de dikte, grootte en het legverband van de stenen.  

Bestrating palletteren bij Vrijbloed

Bent u op zoek naar een partij in het palletteren van bestrating? Wij zijn niet alleen in staat om uw bestrating te palletteren, maar kunnen ook de stenen en eventueel puin afvoeren en de pallets naar iedere gewenste locatie transporteren. Wilt u uw bestrating niet handmatig laten palletteren, maar is machinaal palletteren of handmatig pakketteren een betere oplossing? Ook dit is mogelijk bij Vrijbloed. Neem contact met ons op om te bespreken op welke manier wij u het beste kunnen helpen bij uw werkzaamheden. 

Bestrating laten palletteren?