Bakwagen huren

Een bakwagen is een veelgebruikt transportmiddel voor klein materieel. De open bakwagen wordt onder meer ingezet voor projecten in de bouw of wegenbouw. Klein materieel kan met behulp van een bakwagen naar locatie worden getransporteerd, waardoor projecten kunnen worden uitgevoerd. 

Mogelijkheden met open bakwagen

Een open bakwagen kan om diverse redenen een gewenst transportmiddel zijn voor een aannemer. De meest gebruikte werkzaamheden van een bakwagen zijn: 

  • Het vervoeren van (klein) materieel en (kleine) machines 
  • Gladheidsbestrijding in de winter 

Bakwagen voor gladheidsbestrijding

Eén van de werkzaamheden waarvoor een bakwagen wordt ingezet is gladheidsbestrijding. De auto is geschikt om strooizout in te vervoeren. Dit zout wordt vervolgens vanuit de zoutstrooier in de open laadbak op fietspaden gestrooid. 

Transport van materieel

Aannemers kunnen een bakwagen ook inzetten voor het transport van klein materieel. Zo worden er loopschotten vervoerd, die onder meer worden ingezet bij opgebroken bestrating. Maar ook boombeschermers en pallets worden met behulp van de bakwagen vervoerd. Daarnaast is ook het transport van kleine machines mogelijkzoals kleine shovels bij het gebruik van een aanhanger. 

Verhuur van bakwagen

Het wagenpark van Vrijbloed beschikt niet alleen over open bakwagens, maar bestaat uit een gevarieerd aanbod van transportmiddelen. Bent u op zoek naar een partner om materieel te transporteren of bent u benieuwd hoe wij u bij andere werkzaamheden van dienst kunnen zijn? Voor zowel kleine als grote projecten en korte als langdurige werkzaamheden gaan wij graag met u op zoek naar de juiste oplossing. 

Zelf een bakwagen huren?