Bestrating verwijderen

Een snelle en goedkope manier om bestrating te verwijderen, is door de bestrating machinaal te laten opnemen. De bestrating is na het machinaal opnemen niet meer geschikt voor hergebruik.  

Mogelijkheden met bestrating verwijderen

Bij projecten in de wegenbouw kan het nodig zijn om bestrating, zoals trottoirbanden, stenen of tegels te verwijderen. Het machinaal opnemen van bestrating is de meest voordelige manier om bestrating te verwijderen. Wilt u de stenen, tegels of klinkers nog opnieuw gebruiken? Dan kunt u beter voor een andere methode kiezen, zoals het machinale palletteren van bestrating. 

Waarom bestrating machinaal opnemen?

Er zijn diverse mogelijkheden om bestrating te laten opnemen en de stenen of tegels klaar te maken voor hergebruik. Bij het pakketteren van bestrating worden tegels bijvoorbeeld gereedgemaakt om te herstraten. Bij machinaal opnemen kunnen de stenen niet worden hergebruikt, maar dit is wel de ideale manier om bestrating snel en voordelig te verwijderen. Op deze manier wordt er weinig tijd en geld verspild aan het verwijderen van bestrating en kunnen de werkzaamheden van projecten verdergaan.  

Oude bestrating afvoeren

Bij Vrijbloed zijn we niet alleen in staat om alle soorten bestrating te verwijderen, maar we kunnen ook oude bestrating afvoeren. We beschikken over shovels, kranen en vrachtwagens die het bestratingsmateriaal kunnen opnemen en afvoeren. Kapot bestratingsmateriaal kunnen we op onze stortlocatie in Nieuw-Vennep verwerken tot nieuwe grondstoffen.  

Bestrating laten verwijderen door Vrijbloed

Wilt u weten op welke manier Vrijbloed u kan helpen bij uw project? Het verwijderen van bestratingsmaterialen is één van de vele werkzaamheden die wij u uit handen kunnen nemen. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 

Bestrating laten verwijderen?