Vrachtwagen dieplader huren

Voor het vervoeren van zware en grote machines, installaties of ondeelbare lading heeft Vrijbloed Transport de vrachtwagen dieplader in het wagenpark staan. Deze vrachtwagen met een platte aanhanger met opritten wordt veel gehuurd door aannemers van grote projecten die grote machines of installaties nodig hebben op locatie. 

Mogelijkheden met dieplader

Een vrachtwagen dieplader wordt ingezet als transportmiddel tijdens diverse projecten. Vrijbloed heeft meerdere diepladers in het wagenpark en afhankelijk van de werkzaamheden en benodigde capaciteiten wordt de geschikte dieplader gekozen. De vrachtwagen met dieplader wordt onder meer gebruikt voor: 

  • Het vervoeren van grote machines, zoals asfaltmachines 
  • Het transport van grondverzetmachines 
  • Het verplaatsen van grote, omvangrijke installaties 
  • Het vervoeren van grensoverschrijdende en ondeelbare lading, zoals spoorstaven en (trein)rails 

Transport met dieplader

Een dieplader wordt voornamelijk ingezet voor het transport van omvangrijke machines en installaties. Vooral aannemers van grote projecten huren deze vrachtwagen diepladers om het benodigde materieel op locatie te krijgen. Dankzij de oplegger van de dieplader kan er zwaar materiaal vervoerd worden. 

Het is ook mogelijk om de dieplader te gebruiken voor het transport van ondeelbare lading. De vrachtwagen diepladers van Vrijbloed worden veel verhuurd aan aannemers in de wegenbouw om machines als asfaltmachines, asfaltvrezen en asfaltwalsen te transporteren. 

Veilig werken met de Vrijbloed dieplader

Vrijbloed beschikt over diverse diepladers, die afhankelijk van de werkzaamheden worden ingezet. Ongeacht het project voldoen de producten en diensten van Vrijbloed altijd aan hogere veiligheidsmaatregelen dan wettelijk zijn opgelegd. De vrachtwagens met dieplader zijn voorzien van dode hoek-stickers en speciale camera’s, waardoor het zicht van de chauffeurs wordt vergroot en de kans op ongelukken met andere weggebruikers afneemt. 

Heeft u veiligheid ook hoog in het vaandel staan en bent u benieuwd op welke manier Vrijbloed u kan helpen met uw projecten? Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u. 

Zelf een dieplader huren?