Mobiele kraan huren

Voor diverse werkzaamheden in de wegenbouw is de mobiele kraan een geschikte machine om in te zetten. De kraan is een veelzijdige machine, die zowel materialen kan verplaatsen als ondersteuning biedt aan stratenmakers. Waar een rupskraan door de rupsbanden lastig verplaatsbaar is, kan een mobiele kraan wel eenvoudig verplaatst worden en materiaal vervoeren. 

Veelzijdigheid van mobiele kraan

Bij de mobiele graafmachine kunnen ook opzetstukken worden geleverd, bijvoorbeeld een dichte bak, puinriek of sorteerknijper. Door deze opzetstukken is de mobiele kraan bij nog meer werkzaamheden inzetbaar. Ook is de mobiele kraan te huren in drie verschillende gewichtsklassen: een 10 tons, 14 tons en 18 tons kraan exclusief hulpmiddelen. 

Stratenmakers ondersteunen

De mobiele graafmachine wordt onder meer ingezet om ondersteuning te bieden aan stratenmakers. Denk hierbij aan het verwijderen van bestrating, het egaliseren van de ondergrond om verharding te kunnen aanbrengen en het plaatsen van tijdelijke verharding. De mobiele kraan beschikt tevens over een vacuümpomp en additionele vacuümnappen om bestrating machinaal te kunnen palletteren. 

Maar ook voor andere werkzaamheden wordt de mobiele graafmachine ingezet, zoals het laden van vrachtwagens zonder autolaadkraan of het verspreiden en uitvlakken van bulkgoederen. 

Verhuur van mobiele graafmachine

De mobiele graafmachine is een veel gebruikte machine bij projecten in de wegenbouw. Deze machine is vooral inzetbaar op locatie. Om de mobiele kraan naar de gewenste locatie te krijgen, kan er gebruik worden gemaakt van een dieplader. Bij Vrijbloed bevinden zich naast mobiele kranen ook diepladers in het wagenpark, die voor het transport van de mobiele machine zorgen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Vrijbloed u kan bieden? We nemen onze relaties graag zoveel mogelijk werk uit handen, zowel bij grote als kleine projecten.  

Zelf een mobiele kraan huren?