Verhuur loopschotten

Bent u op zoek naar een tijdelijke verharding voor voetgangers en fietsers? Tijdens projecten in de wegenbouw kan het nodig zijn om de weg begaanbaar te maken voor weggebruikers, bijvoorbeeld bij een opgebroken wegdek. Door loopschotten te plaatsen, kunnen voetgangers en fietsers ook tijdens werkzaamheden de straat betreden.  

Voordelen van loopschotten bij Vrijbloed

  • Licht van gewicht 
  • Makkelijk te verplaatsen door handvaten 
  • Gemaakt van kunststof, dus rotten niet 
  • Extra grip om uitglijden te voorkomen 

Mogelijkheden met loopschotten

Dankzij hun lichte gewicht en extra grip zijn de loopschotten vooral geschikt voor weggebruikers zoals fietsers en voetgangers. Loopschotten zijn goed inzetbaar als tijdelijke verharding tijdens projecten in de wegenbouw. Het is mogelijk om loopschotten te gebruiken als verharding voor machines en auto’s op een zandondergrond, maar dit is niet ideaal. De loopschotten gaan namelijk sneller schuiven dan rijplaten. Bent u op zoek naar tijdelijke verharding voor (bouw)verkeer? Dan raden we het gebruik van rijplaten aan. Deze platen kunt u ook bij Vrijbloed huren. Voor fietsers en voetgangers zijn loopschotten de geschikte optie. 

Loopschotten huren in de praktijk

Wilt u loopschotten huren bij Vrijbloed? We beschikken over een grote hoeveelheid kunststof loopschotten, die eenvoudig te leggen zijn. Het is voor het aanbrengen belangrijk om de ondergrond enigszins vlak te maken, om opstaande randen van de loopschotten te voorkomen. Dankzij de handvaten en het lichte gewicht zijn de schotten ook op lastig bereikbare plekken te leggen. 

Het is mogelijk om de loopschotten door Vrijbloed te laten vervoeren, plaatsen en afvoeren. Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen helpen bij uw werkzaamheden? We bespreken graag de mogelijkheden. 

Loopschotten huren?