Materiaalcontainer huren

Bent u op zoek naar een veilige manier om uw materialen op te slaan tijdens werkzaamheden in de wegenbouw? Het huren van een materiaalcontainer biedt de mogelijkheid om materiaal droog én achter slot en grendel te zetten. Deze container kan uitstekend dienen als opslag of magazijnruimte. 

Mogelijkheden van een materiaalcontainer

Een materiaalcontainer is een mobiele opbergruimte voor materialen. De container zorgt ervoor dat materiaal niet wordt blootgesteld aan weersomstandigheden. Ook kan het materiaal niet zomaar worden meegenomen wanneer het in een afgesloten container ligt.  

Materiaalcontainer huren bij Vrijbloed

Vrijbloed beschikt over diverse materiaalcontainers in de afmetingen van 8ft bij 20ft. Acht voet bij twintig voet is een veelvoorkomende maat opslagcontainer en een container van deze grootte is ideaal voor het opbergen van materiaal in de wegenbouw. De materiaalcontainers zijn tevens stapelbaar, waardoor ze niet onnodig veel ruimte in beslag nemen op de werkplaats of het bouwterrein. 

We beschikken over diverse vrachtwagens en containerauto’s die de materiaalcontainers kunnen transporteren en vervoeren de containers naar iedere gewenste locatie. Bij Vrijbloed nemen we graag zoveel mogelijk werk uit handen van onze relaties. Door de transport van een materiaalcontainer voor onze rekening te nemen, houdt u als aannemer meer tijd over voor de werkzaamheden van uw project. 

Benieuwd op welke manier wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Materiaalcontainer huren?