Vrachtwagen kipper huren

Een kipper huren is een uitermate geschikte optie wanneer u losse materialen, zoals zand, grind en asfalt wilt vervoeren. Een kiepwagen maakt het mogelijk om snel te lossen, waardoor u tijd en geld bespaart. In het wagenpark van Vrijbloed Transport BV bevinden zich kippers met diverse capaciteiten, waardoor er altijd één te vinden is die voldoet aan uw eisen. 

Mogelijkheden kipper verhuur

Bij Vrijbloed Transport BV is er veel mogelijk wat betreft de verhuur van een kipper. Zo kunt u al een kipper huren voor één uur en doen wij er alles aan om u ook van dienst te zijn wanneer u vlak voor aanvang van de werkzaamheden belt. Enkele mogelijkheden van een Vrijbloed kieper: 

  • Keuze uit het aantal assen 
  • Leverbaar met en zonder off-road toepassing 
  • Specifieke capaciteiten voor asfalt vervoer 
  • Vloeistofdichte containers 
  • Overdrukunits voor sanering 

Specifieke capaciteiten kiepwagen

Specifieke werkzaamheden vragen om specifieke capaciteiten van een kiepwagen. Zoals hierboven al werd genoemd, hebben we kiepwagens tot onze beschikking in 3, 4 of 5 assen. Ook zijn er verschillende opties wat betreft de aandrijving: is een volledige aandrijving niet nodig of is een 6×6 kipper of 8×8 kipper de beste optie voor uw werkzaamheden? 

De kiepwagens van Vrijbloed beschikken over een zo groot mogelijke laadbak en zijn om deze reden ideaal voor bulktransport. De vrachtwagen kipper is niet zelfladend, maar beschikt wel over een weegsysteem om zichzelf te wegen. Daarnaast kunt u ook een kipper met vloeistofdichte bak of overdrukunit voor vuile grond huren bij Vrijbloed. 

Asfalt vervoeren door kipper

Er worden veelvuldig kiepwagens verhuurd aan aannemers die werken aan grote projecten. Bij deze projecten worden de kippers bijvoorbeeld ingezet om zand en asfalt voor snelwegen te rijden. De kipper vrachtwagen kan voor het asfalttransport ook geleverd worden met isolatie om het asfalt op de juiste temperatuur te houden.  

Veiligheid staat voorop

Bij Vrijbloed hechten we veel waarde aan veiligheid en dat geldt ook voor onze kiepwagens. Huurt u een vrachtwagen kipper bij Vrijbloed Transport, dan voldoet deze kiepwagen aan hogere veiligheidsmaatregelen dan wettelijk noodzakelijk is. De gehuurde kiepwagen beschikt over dode hoek-stickers en speciale camera’s om het zicht van de chauffeur te vergroten. Door deze maatregelen daalt het risico op ongelukken met fietsers en voetgangers. 

Bent u voor uw project op zoek naar één of meerdere kippers? Wij vertellen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.  

Zelf een kipper huren?