Vacature machinist bij Vrijbloed

Sollicitatieprocedure: 

Open

Datum Plaatsing Vacature:

1 juni, 2024

 

Kraanmachinist gezocht

Als Vrijbloed machinist ben je overal in West-Nederland werkzaam bij projecten. De meeste projecten worden binnen één dag afgerond, waardoor je veel afwisseling hebt. Bij voorkeur werk je als machinist op de mobiele kraan, maar je kan eventueel ook op een shovel worden ingezet. 

De werkzaamheden van een machinist zijn onder meer: het verwijderen van bestrating, vlakken, tegels verwijderen met vacuüm nap, laden van vrachtwagens. Als kraanmachinist of shovelmachinist ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en ondersteun je bij het coördineren van de werkzaamheden. Past deze functie bij jou? 

Profiel van een machinist

Bij Vrijbloed zijn we op zoek naar doorpakkers met een interesse in de wegenbouw. Je bent ambitieus en kan zelfstandig werken. Ook heb je een passie voor het besturen van machines en ben je in het bezit van een rijbewijs B. 

Wat wij je bieden

  • Je bent bij ons geen nummer. Het contact is persoonlijk en laagdrempelig. 
  • Afwisseling. De wisseling in de werkzaamheden zorgt ervoor dat het werk niet saai wordt. 
  • Werken bij een grote speler in de wegenbouw. 
  • Werken met een moderne mobiele kraan.. 
  • Goede arbeidsvoorwaarden en vooruitzicht op vast dienstverband. 
  • Er is bij ons voldoende mogelijkheid om overuren te maken, ’s nachts te werken of in het weekend, zodat je een hoger salaris verdient. 

Ontwikkelen binnen Vrijbloed

Tevens bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als chauffeur bij Vrijbloed: 

  • Ondersteuning in de praktijk 
  • Mogelijkheid om VCA te halen 

Het is ook mogelijk om door te groeien naar een ander type vrachtwagen of combinatie. 

Over Vrijbloed

Sinds 1959 is Vrijbloed Transport actief in de wegenbouw en ondertussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in deze sector. Dit is onder meer te danken aan de ruim 140 chauffeurs die werkzaam zijn bij het transportbedrijf. We zetten ons bij Vrijbloed dagelijks in om ons werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren. Naast veiligheid en kwaliteit vinden we ook flexibiliteit belangrijk. Dankzij onze platte organisatiestructuur en korte lijntjes kunnen wij snel handelen. Zo kunnen we relaties ook bij korte projecten of spoedgevallen onze producten en diensten aanbieden. 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature van kraanmachinist bij Vrijbloed? Stuur ons een up-to-date CV met foto en een korte motivatie. Je kan je sollicitatie via onderstaande link of per post versturen. Word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Dan verwachten we dat je jouw rijbewijs, ID en overige certificaten meeneemt.  

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie van kraanmachinist? Neem dan contact op met André Vrijbloed op 023-5164551. 

We zien je sollicitatie graag tegemoet!