Vrachtwagen met kraan huren

Een vrachtwagen met autolaadkraan wordt tijdens verschillende werkzaamheden ingezet. De wagen met laadkraan kan zware objecten plaatsen, maar is tegelijkertijd ook in staat om deze objecten te transporteren.  

Mogelijkheden autolaadkraan huren

Bij Vrijbloed beschikken we over diverse vrachtwagens met een autolaadkraan in ons moderne wagenpark, waardoor we voor diverse werkzaamheden de geschikte wagen kunnen inzetten. Enkele mogelijkheden met het huren van een autolaadkraan: 

  • Transport en plaatsing van zware of speciale objecten 
  • Opbouwwerkzaamheden, zoals evenementen podia en evenementen 
  • Plaatsen van objecten, zoals lantaarnpalen 
  • Ondersteuning in de bouw en wegenbouw 

Daarnaast kunt u ook een zware autolaadkraan huren met JIB, bestemd om werkzaamheden te verrichten op grote hoogtes. 

Autolaadkraan transport inzetten

De vrachtwagen is uitermate geschikt om zware objecten te vervoeren. Dankzij de autolaadkraan is er geen aparte shovel of kraan nodig om de objecten te laden of lossen. De laadkraan is echter ook inzetbaar voor opbouwwerkzaamheden. Denk hierbij aan de opbouw van evenementen en podia. De bakwagen met kraan wordt veel gebruikt in de wegenbouw, waar de laadkraan bijvoorbeeld wordt gebruikt om lantaarnpalen, dakkapellen, units en andere objecten te plaatsen.  

Veiligheid staat voorop

Eén van onze kernwaarden is veiligheid. Het gaat hier om de veiligheid van onze chauffeurs en werknemers, maar ook om de veiligheid van andere weggebruikers. Het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan vraagt om de nodige expertise en om die reden maken we gebruik van gespecialiseerde chauffeurs. 

Om de veiligheid van de medeweggebruikers te vergroten, voldoen onze wagens met laadkraan aan hogere veiligheidsmaatregelen dan wettelijk is opgelegd. Zo maken we gebruik van dode hoek-stickers en extra camera’s om het zicht van onze chauffeurs te vergroten. Daarnaast is het hijsgereedschap, net als onze chauffeurs, gecertificeerd voor de hijswerkzaamheden. 

Wilt u weten of wij bij Vrijbloed iets voor u kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Zelf een autolaadkraan huren?