Rijplaten huren bij Vrijbloed

Het huren van rijplaten is voornamelijk geschikt in de wegenbouw of bij evenementen. Door rijplaten te plaatsen, wordt de ondergrond tijdelijk begaanbaar. Op deze manier wordt een werkplaats toegankelijk gemaakt voor bouwverkeer of een evenemententerrein voor publiek. Wilt u rijplaten huren voor uw project of evenement? Bij Vrijbloed heeft u de keuze uit rijplaten in diverse afmetingen. Daarnaast nemen wij u het vervoer en plaatsing van de rijplaten graag uit handen.  

Mogelijkheden met rijplaten verhuur

In de (wegen)bouw of bij evenementen is het noodzakelijk om de ondergrond begaanbaar te houden. Zo moet het bouwverkeer bij projecten in de wegenbouw de locatie van de werkzaamheden kunnen betreden. Door een goede krachtsverdeling van de rijplaten verschuiven deze platen niet onder een zware belasting, maar ze blijven netjes en veilig op hun plek liggen. 

Geschikt voor verschillende projecten

Bent u op zoek naar een manier om de ondergrond van uw bouwterrein of evenemententerrein begaanbaar te houdenDoor rijplaten in te zetten kan het bouw- of evenemententerrein weer betreden worden. Het begaanbaar houden van de ondergrond is niet de enige functie van rijplaten; de platen zijn namelijk ook ter bescherming van de ondergrond. Zwaar bouwverkeer of objecten tijdens evenementen kunnen de ondergrond ernstig beschadigen, maar rijplaten verdelen de belasting van de ondergrond. 

Rijplaten huren in de praktijk

Voor tijdelijke projecten is het huren van rijplaten een geschikte oplossing. Bij Vrijbloed kunnen we de rijplaten op iedere gewenste locatie bezorgen. We beschikken over diverse vrachtwagens en machines om de rijplaten te transporteren, plaatsen en weer af te voeren. Het is mogelijk om iedere gewenste hoeveelheid rijplaten te huren. Daarnaast zijn de rijplaten beschikbaar in verschillende afmetingen. Enkele maten in ons assortiment rijplaten: 

  • 500 x 100 cm 
  • 500 x 150 cm 
  • 600 x 200 cm 

Door alle werkzaamheden blijven de rijplaten niet altijd even schoon. Indien gewenst kunnen eventuele vuil geworden rijplaten na afloop door ons worden gereinigd. 

Bent u benieuwd hoe Vrijbloed u kan helpen bij uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.  

Rijplaten huren?