Stampbeton kopen bij Vrijbloed

Stampbeton is een geschikt product voor diverse projecten in de wegenbouw, zoals het aanbrengen van funderingen met een lage belasting of voor het stellen van opsluitbanden of trottoirbanden. U kunt bij Vrijbloed het stampbeton kopen voor uw project en indien gewenst het product op een gewenste locatie laten afleveren.

Toepassing van stampbeton

Stampbeton dankt zijn naam aan de manier waarop het beton wordt aangebracht. Het stampbeton wordt in lagen van droge betonspecie aangebracht. Na het aanbrengen worden deze lagen aangestampt, waardoor er een verdichting ontstaat. Het gebruik van stampbeton zorgt voor stabiliteit en gaat verzakking en verschuiving tegen.

Productie van stampbeton

Stampbeton bestaat uit cement, zand en grind. De verhouding van deze grondstoffen is afhankelijk van de toepassing van het product. Bij Vrijbloed gebruiken we enkel hoogwaardige grondstoffen voor een kwalitatief product. Om een kwalitatief product te leveren, produceren we het stampbeton daarnaast zo kort mogelijk voor levering.

Levering en transport van stampbeton

Bij Vrijbloed produceren we het stampbeton volgens de juiste verhoudingen voor uw project. We leveren het stampbeton in iedere gewenste hoeveelheid en kunnen het stampbeton op aanvraag ook in Big Bags leveren.

U kunt het stampbeton op onze locatie in Haarlem afhalen, maar het is ook mogelijk om het stampbeton op locatie te laten afleveren. Met behulp van een knijper vrachtwagen of andere vrachtwagen transporteren wij het stampbeton naar een gewenste locatie. Bent u benieuwd naar de manier waarop wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Stampbeton kopen?