Vacature Grondwerker bij Vrijbloed

Sollicitatieprocedure: 

Open

Datum Plaatsing Vacature:

1 mei, 2024

 

Vrijbloed zoekt grondwerker

Als Vrijbloed grondwerker ben je werkzaam bij verschillende projecten in West-Nederland. De meeste projecten worden binnen één dag afgerond, waardoor je een afwisselende baan hebt. De werkzaamheden van een grondwerker bestaan onder meer uit pakketteren, uithalen van bestrating, ondersteunen van machines en het plaatsen van boombeschermers. Tevens bied je ondersteuning bij het coördineren van de werkzaamheden.

Profiel van een grondwerker

We zijn bij Vrijbloed op zoek naar doorpakkers met ambitie en een zelfstandige houding. Ben je geïnteresseerd in de wegenbouw? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou, als je je ook herkent in de volgende punten: 

  • Je bent handig / kan goed met je handen werken 
  • Je vindt het prettig om buiten te werken 
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een B-rijbewijs, of woont in de omgeving van Nieuw-Vennep, Lijnden of Haarlem 

Wat wij je bieden

  • Marktconform salaris 
  • Mogelijkheid op een vast dienstverband 
  • Afwisseling in je werk 
  • Werkzaam in een kleine groep van grondwerkers 

Ontwikkelen binnen Vrijbloed

Tevens bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als grondwerker bij Vrijbloed: 

  • Ondersteuning in de praktijk 
  • Mogelijkheid om VCA te halen 

Voor de goede, ambitieuze krachten zijn er tevens doorgroeimogelijkheden tot vrachtwagenchauffeur of machinist. 

Over Vrijbloed

Sinds 1959 is Vrijbloed Transport actief in de wegenbouw en ondertussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in deze sector. Dit is onder meer te danken aan de ruim 140 chauffeurs die werkzaam zijn bij het transportbedrijf. We zetten ons bij Vrijbloed dagelijks in om ons werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren. Naast veiligheid en kwaliteit vinden we ook flexibiliteit belangrijk. Dankzij onze platte organisatiestructuur en korte lijntjes kunnen wij snel handelen. Zo kunnen we relaties ook bij korte projecten of spoedgevallen onze producten en diensten aanbieden.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature van grondwerker bij Vrijbloed? Stuur ons een up-to-date CV met foto en een korte motivatie. Je kan je sollicitatie via onderstaand formulier of per post versturen. Word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Dan verwachten we dat je jouw rijbewijs, ID en overige certificaten meeneemt.
Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie van grondwerker? Neem dan contact op met André Vrijbloed op 023-5164551.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!